Zert AB är ett gäng experter på industriell riskhantering och teknisk dokumentation. För att möta kundernas behov av ökad effektivitet, har vi under 20 år utvecklat ett starkt programvarustöd och ser oss som ledande inom vår nisch!

Vi utvecklar ständigt nya konsulttjänster med tillhörande webbstöd och alla som jobbar på Zert drivs av målsättningen att via våra e-tjänster ge bättre service än vad tjänsten på plats skulle kunna erbjuda!

Nu söker vi en IT-konsult med supportansvar med placeringsort Umeå alternativ Lycksele

Om tjänsten:

  • Du kommer att ha en varierad och kombinerad tjänst, som innebär extern support till våra kunder och intern support mot utvecklingen av våra produkter
  • Du blir en medlem i vårt team och kommer dagligen möta intressanta företag och deras utmaningar!
  • Tjänsten rymmer intressanta utvecklingsmöjligheter, eftersom det kommer finnas möjlighet att ta kunduppdrag, allteftersom du tillägnar dig kunskap om våra produkter!

Vem är du?

  • Du har tidigare yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning med IT-profil
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Du är strukturerad, effektiv och har ett trevligt kundbemötande
  • Du gillar problemlösning och att ge god service i jobbet är en självklarhet för dig!
  • Lämplig bostadsort kan vara Lycksele eller Umeå

Vi erbjuder:

Vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare och du har nu chansen att bli en av oss! Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, en spännande karriär och ett teamarbete inom ett intressant arbetsfält.

Både hos oss och våra kunder kommer du att uppskattas för din kompetens, som verkligen gör skillnad! Din arbetsvardag kommer att vara varierad med nedslag i många branscher och din yrkeserfarenhet kommer att växa, liksom ditt sociala och professionella nätverk.

Våra medarbetares hälsa är viktig för oss och vi uppmuntrar friskvård på olika sätt.

Företaget har kollektivavtal.

Din ansökan:

Då vi önskar tillsätta tjänsten snarast möjligt, kommer vi att granska ansökningar och göra intervjuer löpande – vänta därför inte för länge med att söka!

Skicka ditt CV och personliga brev till: info@zert.se

För frågor om tjänsten hänvisas till Linda Algotsson på Zert, tel 0950-34665 eller info@zert.se

Om Zert:

Zert AB är ett ingenjörs- och it-företag med specialistkompetens i riskhantering och lagstyrd teknisk dokumentation. För att möta kundernas behov kring ökad effektivitet har vi under 20 år utvecklat ett starkt programvarustöd och ser oss som ledande inom vår nisch. Företagskulturen i Zert AB präglas av entreprenörskap och engagemang. Vår styrka ligger i kunskapen om hur ett industriellt innovations- och förändringsarbete ska drivas från start till mål. Genom att kombinera teknik, juridik och kommunikation har vi utvecklat program som ger bättre service än tjänsten på plats. Allt för att tillgodose behovet hos det lilla exporterande företag såväl som den globala organisationen.

Läs gärna mer om företaget och dess erbjudande på www.zert.se

 

Hjärtligt välkommen med din ansökan!