Allt fler dokument och publikationer publiceras huvudsakligen digitalt i HTML- eller PDF-format, tiden då standarder och manualer endast gick att hitta på bibliotek och i arkiv är förbi.

Allt du behöver veta om nya AFS 2017:3 - Användning och kontroll av trycksatta anordningar

Zert utökar nu sin personalstyrka genom att anställa Mattias Routuvaara till kontoret i Umeå. Här får du lära känna honom bättre.

Vi deltog på den årliga konferensen som Föreningen Teknisk Information anordnar både för att prata om hur vi jobbar men även för att ta del av ny kunskap från andra företag.

Zert utökar nu sin personalstyrka genom att anställa Erik Boman till kontoret i Umeå. Här får du lära känna honom bättre.

Kontoret under Jul och Nyår Kontoret kommer att vara obemannat under vardagar fr o m den 27/12 t o m den 1/1. Är det något ni undrar över eller behöver hjälp med så kontakta oss innan så vi kan hjälpa er.

Nu är det klart, det blir vi som ska göra CE-märkningen i Stockholms vatten stora projekt - Stockholms framtida avloppsrening.

Arbetsmiljöverket driver ett utvecklingsarbete för hur man utformar och följer upp föreskrifter: Läs mer om förslaget här

Zert deltar i projektet LCMD, läs mer om projektet och varför vi deltar.

Zert deltar på BOTI 2017, läs mer om konferensen och varför vi deltar

Release – Nu släpper vi CLM i molnet

Release - CLM

CLOSE