Är du en ingenjör som tycker om att arbeta med människor lika mycket som du tycker om teknik? Vill du vara med och forma ett växande företags framtid? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Vi erbjuder:

Hos Zert får du chansen att arbeta varierat och vara med när våra kunder nyinvesterar i den senaste tekniken. Du får möta många branscher och allt från små gadgets till stora maskiner och komplexa processanläggningar.

Vi är ett expanderande IT- och Ingenjörsföretag med specialistkompetens inom riskhantering. Exempel på teknikområden som vi arbetar inom är Maskinsäkerhet, ATEX och brandskydd, PED och säkerhetssystem.

På Zert arbetar vi lösningsorienterat, snabbt och flexibelt genom våra verktyg. Som del i ett mindre och entreprenöriellt företag får du stort inflytande i hur förtaget utvecklas och hur arbetet utförs.

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning och lämplig bostadsort är Lycksele eller Umeå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

·       Utföra och leda uppdrag, huvudsakligen inom riskhantering och CE-märkning.

·       Leda projektmöten med kund och övriga projektdeltagare, på ett lättsamt och inkluderande sätt som sakkunnig.

·       Använda våra webbapplikationer och även delta i vidareutvecklingen av dessa, där du bidrar med din kompetens och erfarenhet.

·       Presentera våra erbjudanden på ett kunnigt och trovärdigt sätt för potentiella kunder i Sverige.

Om dig:

  • Du har teknisk högskoleutbildning, gärna som Civilingenjör.
  • Du har erfarenhet från industrin.
  • Förutom svenska behärskar du även engelska i tal och skrift.
  • I arbetet är samarbete med andra lika viktigt för dig som teknik.
  • Du är relationsskapande, drivande, lyhörd och kvalitetsmedveten.

Ansökan:

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte, ansök så fort som möjligt, dock senast den 7 januari. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta Annica Eklundh på Zert, careers@zert.se eller tel 0950-34662.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Om Zert:

Zert AB är ett IT- och Ingenjörsföretag med specialistkompetens i riskhantering och lagstyrd teknisk dokumentation. För att möta kundernas behov kring ökad effektivitet har vi under 20 år utvecklat ett starkt programvarustöd och ser oss som ledande inom vår nisch.

Företagskulturen i Zert AB präglas av entreprenörskap och engagemang. Vår styrka ligger i kunskapen om hur ett industriellt innovations- och förändringsarbete ska drivas från start till mål. Genom att kombinera teknik, juridik och kommunikation har vi utvecklat program som ger bättre service än tjänsten på plats. Allt för att tillgodose behovet hos det lilla exporterande företag såväl som den globala organisationen.

Läs gärna mer på www.zert.se